Σχετικά με εμάς

Το Fysyki-news.com είναι ένα όχημα για σχόλια και αναλύσεις σχετικά με την πολιτική υγείας και θέματα που αφορούν την υγεία και την υγειονομική περίθαλψη. Το Blog περιλαμβάνει αναρτήσεις από γνωστούς ειδικούς της πολιτικής για την υγεία και σχολιαστές από μια μεγάλη ποικιλία προοπτικών, καθώς και συνήθη συνεργάτες και προσωπικό του fysyki-news.com.

Όλες οι δημοσιεύσεις του fysyki-news.com εξετάζονται από το εκδοτικό προσωπικό της fysyki-news.com για την επικαιρότητα, την καταλληλότητα της πολιτικής υγείας, την πρωτοτυπία και τα εποικοδομητικά σχόλια.

Η Πετρούλα προσχώρησε στη συντακτική ομάδα του fysyki-news.com τον Μάιο του 2015 και επιβλέπει την κάλυψη της σκλήρυνσης κατά πλάκας, άλλων νευρολογικών καταστάσεων και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων.

Είναι εμπνευσμένη από τη δέσμευση του fysyki-news.com να λέει όχι μόνο τα γεγονότα σχετικά με τις ιατρικές καταστάσεις αλλά και τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μαζί τους.

Έχει πτυχίο αγγλικής γλώσσας και γαλλικά από το Beloit College στο Wisconsin.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Πετρούλα απολαμβάνει καγιάκ, γιόγκα και παίζει κιθάρα.

Επίσης, της αρέσει να μαγειρεύει και να τρώει.

Η Ελισάβετ επιβλέπει την κάλυψη του καρκίνου και της ογκολογίας.

Είναι ο συγγραφέας δύο βιβλίων.

Μετά από πενήντα χρόνια στην πρωτοπορία της ιατρικής, ένας πρωτοπόρος ογκολόγος αποκαλύπτει γιατί ο πόλεμος με τον καρκίνο είναι κερδοφόρος.

Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο Columbia και μεταπτυχιακό στην επιστήμη από το πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη.